Aktuális híreink

  • LU8 - LU9 forduló LU8 és LU9 fordulón vettek részt ki katicáink. Lipóton rendezett kézilabda fesztiválon ismét a mérkőzések és a különböző játékos feladatoké volt a főszerep. Kokas Karina és Horváth Luca a csapat vezető edzői,a nyilatkozatukban elmondták, hogy ezek a mérkőzések remek lehetőséget nyújtanak a kézilabda alapjainak elsajátításához. A gyerekek megtapasztalhatják milyen egy csapat teljeskörű tagjának lenni és egy közös célért küzdeni. Öröm látni, ahogy kis katicáink egyre jobban fejlődnek . Köszönjük az edzőknek és a szülőknek a sok támogatást. Büszkék vagyunk rátok kis katicák! 2023. 05. 08.
  • A nap utolsó mérkőzése A nap utolsó mérkőzésén LU19-es csapatunk tagjai léptek parkettre. Sajnos nekik sem sikerült a pontszerzés, így pontok nélkül maradt egyesületünk ezen a hétvégén. Sok pozitívum nem mondható el, de a hozzáállást és a küzdést feltétlenül oda kell sorolnunk. Most egy szusszanásnyi szünet és folytatjuk az utolsó fordulókkal, az utolsó leheletünkig. 2023. 05. 04.
  • NBII É_NY bajnokság Az egyik bajnokesélyes otthonában, a második félidőben egy kettős kiállítás után a Veszprém bebiztosította a győzelmet. Lányainkat dicséret illeti, mert bátran játszottak, helyenként még a vendéglátóinkat is meglepetést okozva. 2023. 05. 04.
  • LU 17 bajnokság Serdülő csapatunk kezdete a veszprémi kirándulás első mérkőzését. Az első félidőben megilletődötten játszva az ellenfél nagyobb különbséget alakított ki. Második félidőre már csak a kozmetikázás maradt. Fiatal csapatunk a már bronzérmes csapat vendégeként, mindent megpróbált, ma ennyi volt a lányokban. Javítani két hét múlva, hazai környezetben lehet majd! 2023. 05. 04.
  • Rövidzárlat, áramszünet A felnőtt mérkőzés után ifjúsági játékosaink hitehagyottan játszottak. Ezen kell változtatni mindenképp, játékosnak, edzőnek egyaránt. Második játékrészben a csapat játékosai becsületesen helyt álltak, viszont folytatódott a hiányolt, kedvtelen, akaratgyenge játék. A mérkőzés alatt többször volt rövidzárlat a játékban. Egy alkalommal a technika miatt áramszünet volt. A hosszú mérkőzés közbeni szünet se segített, hogy megváltozzon a játék képe. Reméljük a következő fordulóban ismét a szebbik arcunkat fogjuk mutatni.
    Hajrá Lébény! Hajrá Katicák!
    2023. 04. 18.
  • NBII É-Ny női felnőtt bajnoki mérkőzés Sajnos esélyünk sem volt megszorítani a bajnokesélyes büki csapatot. Már a hét közepén látszódott, hogy mentálisan nem fogjuk elérni a kívánt szintet. Ilyenkor az edző mindig bizakodik, hogy majd talán az előadás jobb lesz, mint a próbák. Viszont minden esetben kiderül, hogy alázat, akarat és küzdelem nélkül nem lehet sikert elérni. A hátralévő 4 fordulóra igyekszünk felkészülni és visszatalálni a helyes útra. Bízunk legnagyobb katicáinkban és szurkolunk nekik a végsőkig. 2023. 04. 18.
  • Egyre ügyesebbek legkisebb katicáink! Liipóti Sportcsarnokban rendezték az LU9 fordulót, amit a lányok nagy lelkesedéssel vártak. A kezdeti megilletődöttség látszott a lányok játékán. Nem voltak olyan magabiztosak. Az idő múlásával bátrabbak, ügyesebbek lettek. Az idő elteltével megmutatták, mennyire kitartók és mekkora bennük a küzdeni akarás. A mérkőzésen minden kis katicánk megfelelő játékidőhöz jutotta fordulók alatt , hiszen itt kötelező a sorcsere. Köszönjük a szülők szurkolását akik ellátogattak a helyszínre. Büszkék vagyunk kis katicáinkra! 2023. 04. 18.
  • LU17 Serdülő mérkőzés Itthon fogadtuk Körmend csapatát a hétköznapi fordulóban. Az első félidő elején, álmosan kezdtük, nem tudtuk felvenni az ellenfél ritmusát. A mérkőzés közepére tudtunk úgy felpörögni, hogy újra meccsben voltunk és a védekezésünk is agresszívabb, keményebb lett. A lányok végig küzdöttek és akartak, egy pont gólkülönbség miatt a meccset elvesztették, Szurkolunk, hogy katicáink a következő mérkőzésen győzedelmeskedjenek! Hajrá Lébény! 2023. 04. 14.
  • Húsvét Legkisebb katicáinkhoz megérkezett a nyuszi. Egy picit sietett, mert a héten utoljára voltak az Arénában, így a húsvéti ajándékokat ma adták át az egyesület edzői és vezetői. 2023. 04. 06.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk