Aktuális híreink

  • Köszönet! Szeretnénk megköszönni a Győri Audi ETO KC-nak, hogy közösen szervezhettük meg a nyuszi kupát. Köszönet Lébény város vezetésének, hogy támogatják a lébényi civil szervezeteknek írt pályázattal legkisebb lányok kézi tornáit. Köszönjük Laki László úrnak és a lébényi CBA üzletnek a csokinyuszikat. Köszönjük a tornán résztvevő csapatoknak, edzőinek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Köszönjük a szülőknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Köszönjük a szülőknek, szurkolóknak, hogy újra megtöltötték a Lébény Aréna lelátóit.
    Köszönjük Banyó Mirella, Németh Lotti, Holczhammer Fanni LU17-es kézilabdásainknak közreműködését a játékvezetésben.
    2023. 04. 05.
  • Sárávron pöttyök nélkül! Ifjúságiak után a felnőtt csapat is vereséget szenvedett. A mezőny legfiatalabb felnőtt csapataként, becsülettel küzdenek katicáink. Hétről, hétre keményen dolgoznak, hogy a maguk elé állított célt a bajnokság végéig vigyék. Kiss Lajos vezető edző csalódottan beszélt csapatáról. Kedvtelenek és bátortalanok voltak, reméli a következő meccsre elég bátorsággal és akarattal állnak ki felnőtt katicáink! 2023. 04. 02.
  • Sárvári kirándulás Előmérkőzésen , inkább a felnőtt összecsapásra koncentrálva, fiatal csapatunk nem tudott pontot szerezni a hétvégen. Hazaiak már az első felidőben eldöntötték a mérkőzést. 2023. 04. 02.
  • Vasárnap esti érkőzés! Audi ETO KC akadémia csapatával mérkőzött felnőtt csapatunk, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. 2023. 03. 27.
  • Vasárnapi győzelem! Vasárnap délelőtt Csornai SE látta vendégül LU'= bajnoki mérkőzésén katicáinkat. Az első félidőben talán még a vasárnapi ebéd után sziesztát tartottak lányink. Heteseket és ziccereket hibáztak, így egy minimális előnnyel vonultak az öltözőbe. Második játékrészre felszabadultabban, gyorsabban tempót diktálva, határozottabb védekezés után szép gólokat lőve, magabiztos győzelmet ünnepelhettek. Csütörtökön Sárvárra utaznak majd, ahol reméljük szintén eredményesek lesznek! Gratulálunk a csapatnak és a stábnak! Köszönjük a szülők, szurkolók buzdítását. Örülünk, hogy ilyen sokan voltatok! Csornának pedig további sikereket kívánunk! 2023. 03. 27.
  • U19 LKSZSE- Audi ETO KC Hétköznap játszott LU19-es csapatunk, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Sok nagy csatát látott csarnokban az Audi ETO KC vendégei voltunk. Az első félidőben, tudtuk tartani a lépést az ETO-val. A második félidőben pedig kijött a papírforma. A mérkőzésen pályára lépett három 15 éves saját nevelésű kézisünk is, akire büszkék vagyunk, hogy kopogtatnak a felsőbb korosztály ajtaján.
    A mutatott játék önbizalomra adhat okot, a következő mérkőzésre.
    2023. 03. 24.
  • LU9 katicáink LU9 katicáink az MKC munkacsarnokában rendezett 3 1-es kézilabdatornán szerepeltek hétfő délután. A 15 csapat részvételével lebonyolított tornán szép eredményt értek el lányaink. Horváth Luca a csapat edzője büszkén nyilatkozott játékosairól. Szerinte remek lehetőségek ezek a tornák kis katicáink számára, hogy fejlődjenek és tapasztalatot gyűjtsenek, nem mellesleg öröm őket nézni, ahogy élvezik a játékot.
    Büszkék vagyunk!
    2023. 03. 22.
  • LU 17 III. osztály LKSZSE- Máriaújfalu SE Vasárnap délelőtt serdülő csapatunk lépett pályára Máriaújfalu együttese ellen. A szünetre egy gólos hátránnyal vonultak az öltözőbe katicáink. Második félidőt 12-10-re nyerték, így a végén megérdemelten tartották itthon a győzelemért járó két ponot. 2023. 03. 20.
  • LKSZSE-Répcelaki SE NBII Hazai pályán, Répcelaki Se csapatát fogadtuk. A végletekig kiélezett küzdelemben sikerült az utolsó 20 mp-ben belőni a győztes találatot. Katicáink nagy erőket mozgósítva, helyenként szép gólokat lőve, kellően agresszív védekezés mellett, jó kapusteljesítménnyel fontos győzelmet arattak. Most már több pontunk van, mint a hét pettyesnek.
    Kiss Lajos vezető edző nyilatkozata alapján a legnagyobb győzelmünket arattuk hazai pályán a Répcelak csapata ellen. Hősiesen küzdve nagyszerűen védekezve, taktikusan támadva értük el az eddigi legnagyobb sikert.
    ,,Sokan hiányoznak, de aki itt van teszi a dolgát becsülettel. El sem hiszik a lányok, hogy mennyire büszke vagyok rájuk!!!"
    2023. 03. 20.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk