Zárt kapus meccs

Zárt kapus forduló U14-es korosztàlynak Tatán rendeztek fordulót. Zárt kapus mérkőzéseken, két mérkőzésből két győzelemet szereztek Katicáink.

Palkovits Zsófia edző: 2020.szeptember 20-án vasárnap az u14-es korosztályú utánpótlás csapatunk Tatán mérettetett meg a tatai Kőkúti Sasok, és Kisbér csapatával. Az első mérkőzés még a kezdeti megilletődöttséggel indult, de ezt a félidő végére lassanként „levetkőzték” a lányok. A sok technikai hiba mellett összességében jól teljesítettek, és bár szorosnak hatott a meccs, 5 gólos győzelemmel nyertünk. A második mérkőzést Németh Lotti sérülése miatt kevesebb játékossal kellett megoldanunk, viszont egy lassúbb kezdés után a lányok felvették a ritmust, és összeálltabb játékkal, a Kisbér csapata ellen is győztünk,17:4- es nagyarányú fölénnyel. Meccseken meg mutatkozott mely területek azok ahol még sokat kell fejlődniük, és következő fordulókra mi az, amit gyakorolni kell. A két győzelemhez nagy gratuláció a lányoknak! Hajrá Katicák!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk