Vasárnapi rangadó!

Szombaton az ikrényi sportcsarnokban játszotta le soros bajnoki mérkőzését serdülő csapatunk. Az első félidőben még három gólos vezetéssel mehettek szünetre katicáink. Második játékrészben rövidzárlat lett és vereséggel zárult a rangadó.

Kiss Lajos: Sajnos a mai rangadón nagy különbséggel vereséget szenvedtünk. Az első félidőben remek védekezés, kapusteljesítmény, jó támadójáték jellemzett bennünket. Három góllal vezettünk, és semmi nem utalt arra, hogy ekkora fordulatot hoz a második játékrész. Szinte azonnal omlott össze minden, a rossz döntéseinkkel spirálszerűen rántottuk magunkat a mélybe. De ígérem hogy a jövő héten talpra állunk, hiszen nem felejtettünk el kézilabdázni. Jön egy szép feladat, innen felállni, már nem bennünket nyom az esélyesség terhe. Azt még sajnos nem tudtuk megtanulni, hogy hogyan viseljük el. De tanulunk folyamatosan, és előre is fogunk lépni. Köszönöm szépen a szülők buzdítását!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk