Újabb rangadó, újabb magabiztos győzelem

Szombat délelőtt a harmadik helyezett Ajka csapatát fogadtuk vendégül, akiktől az elmúlt bajnokságok mérkőzésein nem sikerült mindig a pontszerzés. A kezdő sípszó után, magukhoz vették a vezetést a lányok és több gólos előnyüket végig megtartva megérdemelt győzelmet arattak!

Köszönet a lelátón ülök buzdításáért!

Kiss Lajos edző: Újabb rangadó, újabb magabiztos győzelem. Az első félidő utolsó 5 percét leszámítva fantasztikus védekezésünk megadta az alapot ahhoz, hogy közepes támadójátékkal, végig vezetve vertük meg a tabella harmadik helyezettjét. Végre sikerült elérnünk a védekezésünkben azt az ütközésszámot, amit kitűztem a csapat elé. Ellenfelünknek a bajnokságban eddigi legeredményesebb játékosa 1 akciógólt tudott szerezni ellenünk. Nagyszerű volt a kapusteljesítmény, ehhez is a remek védekezés adott nagyszerű alapot. Amiben fejlődnünk kell, az a támadásaink befejezése, illetve a támadójátékban kell fegyelmezettebben teljesítenünk. A taktikai fegyelem betartása terén kell előre lépnünk.

Gratulálok minden játékosomnak, eddig 7/7, a cél pedig legyen a 11/11!!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk