Revansot vettünk

Vasárnap rajtolt a GY-M-S megyei női bajnokság. Répcelak együttesét láttuk vendégül. Ősszel vereséget szenvedtünk a vendégekknél ,ezért a lányok revanssal készültek.

Kiss Lajos edző: Az első tavaszi fordulóban a tét nem volt kicsi. Egyrészt továbbra is szerettünk volna a dobogón maradni, illetve visszavágni az őszi vereségünkért. Sajnos nagyon hiányzik az a 2 pont a céljaink eléréséhez. Ennek megfelelően nagy akarattal léptünk pályára, és a küzdelem eredménye egy jó játék lett. Feszes védekezésünk és az abból induló gyors lefutásaink meghozták az eredményt. A második játékrészben védekezési formát váltottunk, az ellenfelünk a 7:6 elleni játékkal is próbálkozott. Minden taktikai elképzelésünk meg lett valósítva, és végül fölényes győzelmet arattunk. Most két komoly rangadó következik, amelnek eseményei meghatározhatják a bajnokság végeredményét. Ennek megfelelően készülünk a meccsekre. Köszönöm a lányok hozzáállását, és a szülők buzdítását!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk