Premier előtti tornagyőzelem!

Az UFM Arénában, Mosonmagyaróváron került megrendezésére lány U15 kézilabda torna. Köszönjük Bognár Róbertnek az MKC utánpótlás szakmai igazgatójának a meghívást.

A bajnoki premier előtt, nagyszerű főpróbát produkáltak katicáink.

Kiss Lajos edző: A mai Mosonmagyaróvári KC által rendezett u15 felkészülési torna remekül illeszkedett a formába hozás szakaszába. A lényeg most már gyorsaságon volt, ennek maximálisan megfelelő sebességgel játszottunk. A két nagyarányú győzelem azonban nem szédít el bennünket, helyén kezeljük azokat. Egyértelműen jobb fizikai, technikai képességeink domináltak. Fejlődünk folyamatosan, mind a védekezésünk, mind pedig a gyors labdafelhozatalunk is jelentősen javult, és végig tudunk koncentrálni a taktikai feladatokra. A felkészülésünk ezzel lezárult, a jövő héten kezdődik az ifjúsági és a serdülő bajnokság is. Úgy gondolom, hogy elvégeztük azt a munkát, amely az ifjúsági bajnokságban tisztes helytállásra, a serdülő bajnokságban pedig a dobogó eléréséhez segít benneteket.
Köszönöm szépen a lányok hozzáállássát, a szülők támogatását, és a vezetőség munkáját, ígérem hogy mindent megteszünk, hogy a legnagyobb célunkat elérjük!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk