Nem sikerült a szép búcsú

Szombaton serdülő csapatunk az év utolsó mérkőzésére készült hazai pályán. Sajnos nem sikerült a szép búcsú a 2021-22-es szezontól.

Palkovits Zsófia up.edző: 2022.Május 21-én játszotta le serdülő csapatunk a 2021/2022-es idény utolsó mérkőzését. Tavaly az őszi fordulóban egy nagyon jó mérkőzést játszottak a mostani vendég Komárom ellen. Emiatt nagy elvárást tűztek ki maguk elé a lányok. Sajnos így görcsös és sok hibával teli játékot sikeredett mutatniuk. Voltak nagyon szép játékaink, és helyzeteink, de ez kevés volt, hogy szorosabban maradjunk az eredményben. Köszönöm a lányok egész éves kitartó munkáját. Sok mélységet és magasságot megélhettünk ebben a szezonban együtt. Remélem, kívánom, hogy ezen fejlődési szakaszt tanulási folyamatnak megélve, a következő szezonban megerősödve- testileg és lelkileg -újult formában kezdjék serdülő Katicáink! Köszönöm a szülők támogatását, és hogy gyermekeiket erősítik sportolási szándékukban, ill. a bizalmat amit kaptam tőlük! Hajrá lányok, Hajrá Katicák!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk