Megkezdődött a bajnokság

Ifjúsági csapatunk kezdte a 2020-2021-es bajnokságot.

Nehezen állt össze ifi korosztályunk. Sérülések, betegségek, iskolai elfoglaltságok miatt minimum létszámmal vágtak neki katicáink az első fordulónak. A versenykiírás végett, többen pályán kellett, hogy maradjanak, végig játszva a 2×30 percet. Becsülettel végigküzdötték a találkozót,egy jó erökből álló, gyors kézilabdát játszó ellenféllel szemben. Egyesületünk első hivatalos MKSZ szervezésű ifi III.o mérkőzésén elmaradt a siker. Lányok kitartásáért dícséret illet meg mindenkit. Javítási lehetőség Bükkön, jövő héten lesz alkalom.

Kiss Lajos edző: Az első fordulóban Sárvár csapatát fogadtuk. Sajnos betegségek hátráltattak bennünket, így szinte csere nélkül játszottunk. Hiába kértem, nem csak a normális mértékben izgultunk, inkább idegesen, kapkodva, rengeteg hibával játszottunk. Ami még rosszabbul esett, hogy a küzdőszellemünk is az öltözőben maradt, ami nélkül pedig nincs védekezés. Nem ütköztünk, nem futottunk vissza, így az ellenfelünk könnyű gólokat szerzett. Támadásban pedig nem volt még az az elszántság, ami már ebben az osztályban is kötelező. Összességében a kézilabdás képességeink megvannak, de az akarati tényezőkben sűrgősen előre kell lépnünk. Itt nem lesz elég, hogy ha csak az edzésen, a baráti társaságokban, meg a bulikban leszünk “nagylányok”! Köszönöm a szülők bíztatását!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk