Kitettek magukért!

Serdülő csapatunk az NB1 -es MKC korosztályos együttesével mérkőzött. Lányok kitettek magukért, aminek bravúros egy pont lett az eredménye.

Palkovits Zsófia up.edző: 2022.03.26-án, Mosonszolnokon mérkőztek a serdülő lányaink. Az ellenfél, a Mosonmagyaróvár csapata volt, akikkel az ősz folyamán találkoztunk már, és részünkről gyenge teljesítménnyel záródó meccset tudhattunk le. Ezen a szombaton, viszont önmagukat legyőzve, végig küzdelemben voltak Katicáink az első perctől egészen az utolsó másodpercekig. Váltakozó volt a mérkőzés eredményben, viszont összeállt védekezésünk ellen az Óvár csapata sokszor tehetetlen volt. Támadó játékunkat még mindig sok technikai hibával játszottuk, és helyzet felismerésünk is javításra szorul. Mégis úgy érezhetjük, hogy a 30:30- as végeredmény ellenére, Katicáink magasan bizonyították, hogy ezen a mérkőzésen jobbak voltak, mint sportolókként, és nem különben csapatként is! Köszönjük a szurkolást, és a szülői támogatást! Hajrá lányok, Hajrá Katicák!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk