Kézilabda tábor

Hagyományainkhoz híven idén is megszervezésre került az alsó tagozatos lányok részére a napközis rendszerben működő kézilabda tábor.

Hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután négy óráig, összesen 31 táborozóval és 4 felügyelővel zajlott le a tábor. Napi háromszori étkezést, gyümölcsöt, fagyit kaptak a résztvevők. A napi edzések, sportfoglalkozások, vetélkedők, meccsek mellett pénteken egész napos, buszos kirándulásra mentünk Budapestre. Emellett kézműves foglalkozás is helyet kapott a programban. A kézilabda alapmozgásai mellett, játékos sportversenyek, vizes váltóversenyek, vízibomba csata színesítette a táborozók heti programjait.

A táborban zömében az év közben is kézilabdázó lányok vettek részt, ám minden évben vannak olyan gyerekek akik itt ismerkednek meg először a kézilabdázás rejtelmeivel. A tábor hete alatt megpróbáljuk versenyek, meccsek keretein belül átismételni mindazt amit egész évben tanultunk, díjazzuk a legjobb játékosokat, csapatokat, ezzel még inkább motiválva őket a sportolásra, edzésre járásra. Azoknak akik csak most ismerkednek az alapokkal jó lehetőség megmutatni e sport szépségeit, remélve, hogy a következő szezonban minél többen csatlakoznak egyesületünkhöz a jövőben. Nagyon jó hangulatú táborral, rengeteg élménnyel zártuk a 2021/22-es szezont.

2022. évi Lébényi kézilabdatábor képekben:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk