Izgalmas meccs volt

Vasárnap este felnőtt csapatunk zárta a maratoni kézilabda hétvégét. Nőnap alkalmából a mérkőzés előtt egyesületünk férfi tagjai egy szál virággal köszöntötték a csapatokat. Első perctől kezdve nagy elánnal vetették magukat a játékba legidősebb katicáink, akik egészen a mérkőzés 42.percéig vezettek a tabella második helyezetje ellen. Ekkor több gólos vezetésre tett szert az FKC . A végjáték utolsó támadását csapatunk vezethette,de az egyenlítő találat nem sikerült. Végig izgalmas,kiélezett küzdelemben a rutinosabb vendégek szerezték meg a bajnoki két pontot. A végén vastapssal jutalmazta nagyszerűen és kiválóan küzdő csapatunkat a nagyérdemű.

Kiss Lajos edző: A bajnokság második helyezettje ellen hősies küzdelemben minimális vereséget szenvedtünk. Óriási akarattal, hatalmas ‘lébényi’ szívvel játszottunk. Egy picivel több rutin, és az ehhez hasonló mérkőzésen győztesen fogunk lejönni a pályáról. Öröm volt látni, hogy mindenki tudott hozzáadni a csapat teljesítményéhez, ez hitet kell adjon azoknak is, akik kevésbé érzik magukat hasznos, jó játékosnak. Csapatunk a legfiatalabb a mezőnyben, de azt hiszem hogy sok kollégám szívesen cserélne velem, hisz miénk a jövő, már nem is sokára!! Gratulálok a csapatomnak, ez igazi férfimunka volt a Nőnap alkalmából!! Köszönettel tartozunk a szülök, szurkolok fergeteges buzdításáért!

  • Képek:
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk