Hatalmas küzdelem!

Szombaton újabb mérkőzést játszott felnőtt csapatunk. Végig kiélezett mérkőzésen megszerezték a nagyon fontos két pontot lányaink.

Kiss Lajos edző: A második tavaszi fordulóban a velünk azonos pontszámmal álló Lipót csapatánál vendégeskedtünk. Mostanában nem termett sok babér ellenük, ráadásul a mérkőzés a bajnokság végeredménye szempontjából is nagy jelentőséggel bírt. A mérkőzés végig hatalmas küzdelmet hozott, az első félidő a hazai csapat dominált. Sok ziccert hibáztunk, így a szünetre kétgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészre védekezést váltottunk, és sikerült ezzel meglepni az ellenfelünket. Támadó játékunk egy fokkal feljebb lépett, bár így is sok helyzetet hibáztunk. A végjátékra minimális előnnyel érkeztünk, és azt a végig kimagasló védekezésünknek köszönhetően meg is őriztük.

Gratulálok a CSAPATNAK, végig óriásit küzdöttek, és hatalmas munkát fektettek a védekezésünkbe, amit az osztályt meghaladó színvonalon mutattak be. Erre készültünk a felkészülés folyamán, és úgy látszik, hogy megérte a sok munka, sikerült előrelépnűnk a védekezésünkben. A jövő héten a veretlen Fertőszentmiklós csapatát fogadjuk, reméljük, hogy haza már nem úgy utaznak majd. Köszönjük a szülők buzdítását, sokat jelentett számunkra.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk