Fölényes győzelem

Hétköznap újra itthon,Lébényben lépett parkettre felnőtt csapatunk. Sereghajtót fogadta együttesünk. Covid vírus ellenére sokan eljöttek szurkolni a csapatnak. Végére magabiztos győzelem és nézőtéri taps volt katicáink jutalma. Ezzel a győzelemmel feljöttek lányaink a tabella 2. helyére.

Kiss Lajos edző: Az elmaradt mérkőzésünkön fölényes győzelmet arattunk a sereghajtó ellen. Az első tíz percben eldöntöttük a 2 pont sorsát, sok labdát szerezve gyorsindulásból gólokat szerezve. Sajnos azonban páran úgy gondolták, hogy utána már elég ha a mezeket küldjük fel a pályára. Így a volt utánpótlás válogatott és NB-I-es tapasztalattal rendelkező Takács-Kiss Kittivel megerősödött ellenfelünk kihasználta a hozzáállásunkat, közelebb kerültek hozzánk. A végére azonban rendeztük a sorainkat, és végül ismét 40 gólt szerezve nyertünk. Bíztató, hogy immár Banyó Mirella is bemutatkozott a felnőtt csapatban, így már 4 serdülőkorú játékosunk szerepel a felnőtt bajnokságban. Gratulálok a lányoknak, köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek megnézni a csapatot!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk