Bajnok csapat!

Vasárnap az egyesület legnagyobb, legszebb eredményére készültek felnőtt katicáink. A vezetők és szülők, titkon remélve a bajnoki aranyérem megszerzésére, bajnokcsapat pólóval,pezsgővel, szülők pedig tortával készültek a mérkőzés utáni ünneplésre.

Szerencsére a CSAPAT hozta a papírformát és zsinorban a 17. győzelmét aratva lett 2021-2022. év megyei felnőtt bajnokcsapata. A mérkőzésre sok szurkoló, szülő, nagyszülő is ellátogatot, akik hangosan buzdítva, a végén vastapssal jutalmazták a bajnokcsapat tagjait. Egyesületünk fennállásának legnagyobb sikerét érték el KATICÁINK.

Szeretnénk köszönetet mondani Kiss Lajos edzőnek,aki 6,5 éve kezdte el a munkát a csapat 90%-val. Sok nehézség,sikertelenség ellenére végül a csúcsra jutatta felnőtt csapatunkat. Köszönetet mondunk szülőknek. Támogatóknak,akik az elmúlt 11 év alatt segítették az egyesület fejlődését,munkáját. Köszönet mindenkinek,aki(k) akár egy picit is tettek annak érdekében,hogy vasárnap bajnok lehessen a lébényi felnőtt kézilabda csapat.

Kiss Lajos,bajnok edző: CSAPATUNK MEGYEI FELNŐTT BAJNOK LETT!!! Az utolsó fordulóban a VKLSE csapata ellen játszottunk idegenben. Az már korábban eldőlt, hogy amennyiben győztesen hagyjuk el a pályát, akkor a többi eredménytől függetlenül bajnokok leszünk. A mérkőzés elején a tét kicsit bénított bennünket, de 10 perc után megnyugodtunk, és a félidőben már 5 góllal vezettünk. A szünetben csak minimális utasítás kellett a lányoknak, akik folytatták a rendkívül kemény védekezést, és ahogy telt az idő, és kerültünk közelebb a mérkőzés végéhez, egyre felszabadultabbak lettek a támadásokban is. Végül fölényes 13 gólos győzelmet arattunk, és kezdődött az ünneplés. Bár még 2 ifjúsági mérkőzés hátra van, de már most szeretnék gratulálni a CSAPATONAK!! Őszintén büszke vagyok rájuk, hiszen hat és fél év kemény közös munkával jutottunk el ide! Köszönöm a munkájukat, a kitartásukat, a küzdeni tudásukat!!! Köszönöm a vezetőség feltétel nélküli bizalmát, hogy kitartottak a legnehezebb pillanatokban is, és nem tántorította el őket semmi, a kitűzött cél eléréséhez vezető sokszor göröngyös úton!! Köszönöm a szülök támogatását, szurkolását, és kritikáit is, hiszen ezek mindig építő jellegűek voltak!!

Gratulálok a CSAPATNAK, irány az NBII.!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk