Az őszi szezon utolsó meccse

2019-2020 -as bajnoki szezon őszi, utolsó mérkőzését hazai környezetben játszotta felnőtt katicáink. Hegykő csapatát láttul vendégül. Sikerült a 2 pontot itthon tartaniuk és talán a legfiatalabb együttesként a mezőnyben bizonyítaniuk,hogy nem kell már sok idő ahhoz,hogy a kitartó munka gyümölcse beérjen. Köszönjük a szülők ,szurkolóink támogatását és a mérkőzéseken való buzdításukat. Tavasszal folytatás! Hajrá Lébény! Hajrá katicák!

Kiss Lajos edző: Az utolsó bajnoki fordulóban hazai pályán végig vezetve, de izgalmas mérkőzésen arattunk győzelmet. Tény, hogy a lányok az utolsó energiájukat húzták elő, de a szívünk túllendített bennünket a holtpontokon. Végül a 6. helyen zártuk az őszt, a szerencse nem állt mellénk, pedig sokat tettünk a jobb helyezésért. Köszönöm szépen a csapatomnak az elvégzett munkát, a sok remek pillanatot. Köszönöm szépen a csapat nevében a szülők támogatását, a szurkolók buzdítását! Boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk