Az év utolsó meccse

Ifjúsági csapatunk játszotta az év utolsó mérkőzését Komáromban. Már az első félidőben eldölt a mérkőzés. 30 perc alatt 8 gólig jutott az ellenfél. Második félidőt dekoncentráltan játszották végig a lányok, de így is 10 gól különbség lett a mérkőzés végére!Ezzel a győzelemmel az ötödik helyre tornázták fel magukat katicáink. Köszönet a lányoknak az éves munkáért. Jövőre reméljük még több sikerben lesz részük!

Kiss Lajos edző: Ifjúsági A bajnokság utolsó őszi fordulójában az utolsó helyen álló Komáromi csapat vendégei voltunk. Az első félidőben nagyon megnyomták a lányok, így kilenc gólos előnnyel mentünk a szünetre. A második játékrészre érthetetlenül visszaesett a teljesítményünk, rengeteg ziccert hibáztunk, és a kapusteljesítmény is leromlott. A végén 10 góllal nyertünk, de ez lehetett volna sokkal több is. Az őszi szezon végén 5 győzelem, 6 vereség a mérleg, amivel a kozépmezőny elején állunk. Köszönöm szépen a lányok munkáját, jó pihenést kívánunk nekik a rövid pihenőre. Itt az utolsó bajnoki mérkőzés után szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki bármilyen módon, és mértékben segítette a munkánkat. Kívánok minden vezetőnek, játékosnak, szülőnek, és támogatónak boldog békés, meghitt Karácsonyt!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk