A tabella élén

Hétközi rangadót játszott felnőtt csapatunk, ahol végig vezetve, magabiztos győzelmet arattak lányaink. A 100% tavaszi formájuknak köszönhetően a tabella élére ugrottak.

Kiss Lajos edző: A bajnokságot vezető Győrszemere csapata ellen léptünk pályára. A mérkőzést nem jó előjelekkel kezdtük, hiszen betegségek, és sérülés is hátráltatott bennünket. Az első félidőben szenzációsan védekeztünk, és viszonylag jelentős előnnyel tértünk a szünetre. A második félidő elején egy ötperces rövidzárlat elég volt, hogy a tetemes előnyünk 4 gólra csökkenjen. Ezután gyakorlatilag ez a különbség állandósult, és végül ötgólos győzelmet arattunk. Hatalmasat küzdöttünk, óriási szívvel játszottunk. Egy mérkőzéssel kevesebb, már csak 5 játéknap, és elérhetjük a közös álmunkat. Gratulálok a csapatomnak, köszönjük hogy ilyen szép számmal megjelentek a szülők, szurkolók. Sokat segített a buzdításuk. Szeretnék gratulálni az ellenfelünk számára is, sok sikert kívánok nekik a folytatásra!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk