Utolsó mérkőzés

Öttevényen került megrendezésre a szezon utolsó mérkőzése Katicáink számára. Utolsó erőtartalékait kimerítő fiatal csapatunk vereséggel zárta a mérkőzést a rutinosabb ellenféllel szemben. Sajnos az utolsó mérkőzésre is jutott egy komolyabbnak tünő,ártatlan szituációból egy boka sérélüs. Mielőbbi felépülést kívánunk a tavszra kidőlt játékosainknak, várjuk vissza őket!

Kiss Lajos edző: Az utolsó bajnoki mérkőzésen végig nagyot küzdve szenvedtünk vereséget. A védekezésünk végig jól működött, a kapusteljesítmény nagyon jó volt, csak a támadójátékban voltunk fásultak, és ott azért hiányzott a vagányság, és a rutin. De ezt az eredményt is egy felnőtt játékossal értük el, a serdülő csapat játékosai pedig óriási fizikai, és pszichikai terhelés mellett játszották végig a tavaszt. Sajnos a sérülések sem kerültek el bennünket, és így még nehezebb helyzetünk volt.

Óriási gratuláció minden játékosomnak, nagy ölelés a szülőknek, akik végig mellettünk álltak, és köszönet a vezetőség egész szezonban nyújtott támogatásáért, munkájáért. Mi együtt vagyunk a Katica CSALÁD!

Képek:

Köszönjük támogatóinknak:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk