Sok munka van még hátra

Ácson rendezett LU12 fordulón játszottak két mérkőzést korosztályos lányaink. Első mérkőzésen az Audi ETO csapatával mérkőztek, ahol végig tartották a lépést, sok szép támadás gólokat szerezve az ETO csapatának. Második mérkőzésen a rendező Ácsiakat sikerült felülmúlnia Katicáinknak. Az elmúlt két hónapban sokat fejlődött a csapat. Sok munka van még hátra, hogy az elültetett magból termést hozó fa legyen.

Palkovits Zsófia edző: Megkezdtük a bajnokságot, mindjárt jutott egy nagy feladat, az ETO II. csapata ellen. A lányok jól küzdöttek, és ügyes dolgokat mutattak be. Végül 27-19 arányban szenvedtünk vereséget, ami az egy évvel korábban játszottak alapján is nagy javulást mutat. A második mérkőzésen a védekezésünk nehezen állt össze, de végül egy időn túli szabaddobásból szerzett góllal sikerült legyőznünk a hazai pálya minden előnyét élvező Ácsi Kinizsi csapatát. Gratulálok a lányoknak, látjuk a hibáinkat, dolgozunk tovább!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk