Nyert a Csapat!

2020.12.11-én pénteken Ajka KK csapatát láttuk vendégül Mosonszolnokon. Érdekes és sok kérdőjel merült fel már a mérkőzés előtt, a versenyjegyzőkönyvet ellenőrizve. Mérkőzés végén két pont került az LKSZSE neve mellé!

Kiss Lajos edző: Elég összetett gondolataim vannak. Az ajkai csapat kedden lemondta a szerdai bajnoki mérkőzést, azzal, hogy a komplett serdülő gárdájuk egy családtag pozitív Covid-19 tesztje végett karanténba került. Itt kezdődött el a pénteki ifi meccs. Megérkezett pénteken az ellenfél 4 serdülő játékossal, illetve a serdülő csapat mindkét edzőjével…. A csajok megorroltak ezért, és egy náluk jobb esélyekkel, fizikummal bíró ellenfelüket hatalmas szívvel, akarattál, és okosan játszva legyőzték. A félidei 5 gólos hátrányunkat, a szünetben kapott utasításokat, javaslatokat maximálisan betartva végül egy aprócska góllal, de legyőztük. Egyszerűen csak azért, mert egy CSAPAT voltunk. Gratulálok mindenkinek, és ígérem, hogy amikor pótoljuk majd a serdülő rangadót újra megemlítem a lányoknak a bennünket ért sérelmet. Még egy mérkőzés, kedden Komáromban, aztán mehetünk a jól megérdemelt pihenésre.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk