Magabiztos siker!

Serdülő csapatunk a tabella első helyén álló SZESE Győr gárdáját fogadta. Katicáink remek felfogásban játszották végig a találkozót és zsebelték be a két pontot.

Kiss Lajos edző: Az utolsó előtti fordulóban a nálunk egy mérkőzéssel többet játszó, és eddig csak 1 pontot vesztő éllovas volt az ellenfelünk. Remekül sikerült a felkészülésünk, és a csapat is átérezte a meccs fontosságát. Motiváltan, megfelelő alázattal, és óriási lelkesedéssel kezdtük el a rangadót. Gyakorlatilag a 10 perc alatt minden fontos kérdés eldőlt, egy maradt, hogy végig ilyen marad a hozzáállásunk, vagy hullámvölgybe kerülünk egy idő után. Nem kerültünk, így nagy különbségű győzelem lett a jutalma. Ezt a hozzáállást, fegyelmet, figyelmet várom a lányoktól a jövő héten szerdán is, ahol feltehetjük a koronát az idei teljesítményünkre. Sajnálom hogy ebben a vírusos időszakban a szülők nem láthatják a CSAPATOT! Gratulálok a lányoknak, köszönöm szépen a vezetőknek, hogy lehetővé teszik, hogy ilyen körülmények között tudunk dolgozni!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk