Kétkapus dobójáték

2019.12.05-én Győri ETO KC kétkapus dobójátéknak adott otthont a Lébény Aréna.

12 csapat játszott a helyezésekért. Sok mosoly,szép lövések,védesek és önfeledten játszó kis kézilabdás lámyokat láthatott a szép számmal érkező közönség. A tornán nagyszerű teljesítményt nyújtó Lébény zöld és Lébény fehér csapat játszhatta a döntőt. Kis katicáink az ETO tornák történetében először mérkőztek meg házidöntőn. Játéknap végén a gyerekek együtt kiáltva hívták a Mikulást. Meglepetésükre nyomban a csarnokban termett,zsákjában sok csokoládéval. Ráadásként a Gárdonyi iskola edző nénije ,dédi mamája által készített palacsintáját is elfogyaszthatták. Így csupa édesség volt az egész kézilabda torna.

Füsi Renáta edző, Farkas Frigyesné technikai vezető: Az immár hagyományos hazai rendezésű Mikulás kupán sikerült saját közönségünk előtt megszerezni az eddigi legjobb eredményeinket. Fehér csapatunk az első, míg zöld csapatunk a második helyen végzett. A lányok végig remekül koncentráltak, jól játszottak. A sok munka kezd beérni, rengeteget fejlődtek Katicáink.

AUDI ETO DOBÓJÁTÉK KUPA

AUDI ETO DOBÓJÁTÉK KUPA

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk