Itthon tartottuk a 2 pontot

Vasárnap délután Répcelaki SE gárdáját láttuk vendégül. Az első félidő gyors rohanásos támadójátékába rengeteg hiba csúszott igy szoros 13-12-es eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. Szünet után eggyel nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak lányaink akik el tudtak lépni ellenfelüktől. Végig vezetve a találkozón, Katicáink megérdemelt győzelmet arattak egy nagyszerűen felkészített Répcelak ellen. Összeségében élvezetes mérkőzésen, nagyszerű játékvezetés mellett tartottuk Lébényben a két bajnoki pontot.

Kiss Lajos edző: Küzdelmes mérkőzésen, végig vezetve arattunk győzelmet. Végig kiélezett mérkőzés volt, ahol jó védekezéssel, és gyors játékunkkal felőröltük az ellenfelüket. Sajnos megint sok hiba volt a helyzeteink kihasználásával, nagy kapufákat lövünk, a pici apró gólok helyett. Még két forduló van hátra, dolgozunk, hogy sikerrel vegyük azokat. Köszönjük a szurkolók buzdítását.

Kiss Lajos edző:

Küzdelmes mérkőzésen, végig vezetve arattunk győzelmet. Végig kiélezett mérkőzés volt, ahol jó védekezéssel, és gyors játékunkkal felőröltük az ellenfelüket. Sajnos megint sok hiba volt a helyzeteink kihasználásával, nagy kapufákat lövünk, a pici apró gólok helyett. Még két forduló van hátra, dolgozunk, hogy sikerrel vegyük azokat. Köszönjük a szurkolók buzdítását.

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk