Igazi csapatmunka

Ötödik fordulóban került sor az eddig két veretlen csapat összecsapására. Büki TK csapatával mérkőztek Katicáink a hétközi rangadón. Hazaiak Kőszegik utaztatták csapatunkat, akiket a helyi iskola rossz minőségű parketta borítása és a gyenge, szinte már már gyertyaláng világítás sem zavarta meg a játékban. Igazi csapatmunkaként, egymásért küzdve a mérkőzésen végig vezetve nagyszerű győzelmet szereztek. Ha csapatként funkciónálnak és az egyéni érdekeiket alárendelik a csapatnak, szép eredményben bízhatnak a bajnokságban.

Kiss Lajos utánpótlás edző:

A két veretlen csapat rangadóján kézilabdázásra alig alkalmas pályán magabiztos győzelmet arattunk. Rendkívül csúszós pályán, és diszkrét félhomályban az első félidőben az eddigi legjobb védekezésünket mutattuk be, és ehhez egy hatékony támadójáték párosult. A második játékrészre veszítettünk a koncentrációnkból és a játékvezetők is mindent megtettek, hogy a hazai csapat felzárkózhasson. Rendkívül jól működtünk mint csapat, és magabiztosan végig vezetve győztünk. Elfoglaltuk az első helyet a bajnokságban, és azt nem is szeretnénk átadni senkinek. Gratulálok a lányoknak, de mától még jobban készülünk, hiszen mindenki az elsőt akarja legyőzni. Köszönöm szépen a szülők buzdítását, támogatást, segítségét.

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk