Győzelemmel kezdtük a bajnokságot!

Serdülő csapatunk elmúlt hétvégén Sárvári Kinizsi SE csapatát látta vendégül. Szoros első félidö után, megérdemelt győzelmet arattak katicáink. Következö mérkőzésükre Bükre utaznak majd, ahol szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát.

Kiss Lajos edző: Az első bajnoki mérkőzésen nehezen lendültünk játékba, az első félidőben görcsössé vált a támadójátékunk. Rengeteg kapufát lőttünk, és ezért önbizalmat vesztettünk, így a védekezésben is többször hibáztunk. A szünet után rendeztük a sorokat, védekezést váltottunk, és felgyorsult a támadójátékunk. Végül magabiztos győzelmet arattunk, és annak külön örülök, hogy minden játékosom pályára lépett, és gólt is szerzett a meccsen a kapusokon kívül. Nehéz sorozat elé nézünk, de állunk elébe!! Köszönöm szépen a szülők buzdítását, remélem hogy még sokáig mellettünk állnak!

Egyesületünk játékosának Plachy Fanni családjának megsegítésére, gyűjtést szervezett egyesületünk. Németh Annamária és Mészárosné Hencz “Maya” aktív közreműködésével.Szülői felajánlásokat és egyesületünk tavaszi két hazai mérkőzésének jegybevételét gyüjtötték össze. Bánhidi Bence megkeresésünkre szintén az ügy mellé állt, aki a válogatottbeli mezét küldte el, amit online licitre bocsájtottak a szervezők. Legnagyobb összeget Füzy Zsolt adta a liciten, aki az első hazai serdülő mérkőzésen vehette át a mezt. Köszönjük Zsoltnak, a szervezőknek és Bánhidi Bencének a segítségét. Reméljük a befolyt összegekkel segíteni tudtunk Fanni családjának. Köszönet mindenkinek,aki ebben a jó tettben segítségünkre volt! Hajrá Lébény! Hajrá Katicák!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk