1 vereség, 1 győzelem

Vasárnap délelőtt egyesületünk Mosonszolnokon rendezte az MKSZ lány U12 “I”csoport mérkőzéseit. Torna első mérkőzését katicáink kezdték Ács csapata ellen. Kora reggeli összecsapáson álmos játékkal maradtak alul lányaink. A forduló második mérkőzésére felébredtek és nagyarányú győzelmet arattak Bicske együttese ellen.

Sajnos a negyedik fordulóban is beleléptünk szokásos hibánkba, és az első mérkőzést sikerült átaludnunk. Sem támadójátékban, sem védekezésben nem mutattuk meg, hogy valójában mit szoktunk gyakorolni edzéseken.Új dolgokat tanulunk a régieket pedig mindig ismételjük. Első mérkőzésen egy közepes teljesítmény volt, míg a többiek mélyen a tudásuk alatt játszottak. A második mérkőzésen egy kezdő ellenféllel szemben arattunk győzelmet, itt már a hozzáállás, és a játék is olyan volt, ami bennünket jellemezni szokott. Sajnos kevesen vagyunk, és még sérülés, betegség miatti hiányzás is nehezítette a dolgunkat. Hasonló volt a pár évvel ezelőtti U13 csapat, ők most vezetik a bajnokságukat, remélem hogy ez a gárda is hasonló sikereket fog elérni. Ehhez nem kell más, mint akarat, fegyelem, és sok-sok munka. Az csapat éves teljesítményéhez gratulálok, köszönjük a szülők buzdítását!!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk