U14-es forduló

Hétvégi mérkőzés

U14 forduló Szombathely

Nem akármilyen hétvégi produkcióval léptek elő katicáink a hétvégi korosztályos fordulóban! Egy NB1-es és NB2 egyesület csapataival mérkőztek. Mindkét mérkőzésüket magabiztosan nyerték!

Eredmények:

LKSZSE-Szombathelyi KKA 26-14

LKSZSE-Sárvári Kinizsi SE 21-13

Edzői értékelés:

A 2021-es bajnokság lezárása után lehetőségünk nyílott egy forduló lejátszására az U14-es csapatunkkal Szombathelyen. Első mérkőzésünk a helyi csapattal volt. Az elején meg kellett találnunk a ritmust, és a kezdetleges technikai és védekezési hibák után növeltük előnyünket, és a végeredményt 26-14-es győzelemmel zártuk. Az egy meccses szünet után a sárvári csapattal volt mérkőzésünk, ahol sikerült izgalmassá tennünk a meccset a sok technikai hibával, illetve a pontatlan lövésekkel. Egy idő kérés után viszont koncentráltabban és nagyobb akarattal növeltük előnyünket és 21-13-as eredménnyel zártuk a játékot. Az adott pandémiás helyzetben szerencsénk volt, hogy folyamatos edzésben lehettek Katicáink, és a két mérkőzés alatt megmutatkozott, hogy állóképesség fejlesztésük eredményes volt. Gratulálok a lányoknak, és köszönjük a szülők mindennemű hozzájárulását, hogy Katicáink fejlődésben maradhatnak!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk