Szivacskézilabda torna

2020.02.27-én adott otthont a Lébényi Sportcsarnok 2011.01.01 után született lányok Audi ETO KC szivacskézilabda tornájának. 18 csapat regisztrálta magát a versenyre. Dunaszerdahelyről, Ikervárról érkeztek csapatok, hogy összemérjék tudásukat és vidám kézilabda délutánt varázsolva a sportcsarnokban önfeledtten játszanak. Rengeteg szép lövés, akció, védés és sok sok mosolyt láthatott a szép számú nézősereg. A torna végén Hoffmann Bea az ETO és a magyar válogatott egykori kitűnő kapusa, olimpiai bronzérmes összegezte a tornát, majd osztotta ki az okleveleket és az érmeket.

CBA Lébény jóvóltából a gyerekek müzliszeleteket kaptak a torna végén, hogy az energiaveszteséget pótolják, valamint a Horváth cukrászat süteményeit és a Lébényi Pékség pogácsáit fogyasztották a felkészítő edzők, segítők. Köszönjük a támogatást! Áprilisban találkozhatnak újra a 7-8 évesek Nyuszi Kupáján a kézilabda iránt érdeklődők.

Hajrá Katicák!

Képek:

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk