Nagy különbségű győzelem

Hazai pályán pótolta serdülő csapatunk az őszi bajnokságból elmaradt utolsó mérkőzését! Így 14 forduló után,14 győzelemmel jövő héten kezdik a tavaszi rajtot Sárvàron.

Kiss Lajos edző: A bajnokságban 3. helyen álló Ajka csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés teljes időtartamában nagyszerűen védekeztünk, a második félidőben ehhez párosult a kiváló kapusteljesítmény is. Támadójátékunk az első félidőben kicsit döcögős volt, aztán a szünetben egy kicsit átbeszélve a dolgokat sikerült nyugodtabban, koncentráltabban támadnunk. Megfelelő lett a lövéseink hatékonysága, és ezzel a lányok is magabiztosabbá váltak. A vége nagy különbségű győzelem lett. Hozzá kell tennem, hogy a fizikai fölényünk is hozzájárult ahhoz, hogy felőröltük az ellenfelünket. Gratulálok a lányoknak, köszönöm az elvégzett munkájukat. Azt hiszem, hogy az általuk nyújtott kimagasló teljesítményt példának lehetne állítani más csapatok elé, legyen az kézilabda, vagy akár labdarúgás.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk