Jótékonysági licit Bánhidi Bence mezére!

Az LKSZSE jótékonysági licitet hirdet Bánhidi Bence válogatott kézilabdázó dedikált mezére!

A licit 10.000 Ft-ról indul!

A Lébényi Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület jótékonysági licitet indít a képen látható Bánhidi Bence válogatott, dedikált mezére! Az ebből befolyt összeget Plachy Fanni családjának ajánljuk fel!

Licitálni kizárólag facebookon lehetséges!

A licit vége 2020.03.26-án 23.59-kor zárul! Az addig beérkezett legmagasabb összeget felajánló lesz tulajdonosa a dedikált meznek! Az összeget átutalhatja a lent említett számlaszámra vagy a mez átadásakor kézpénz formájában!

Fanni anyukája 4 éve sclerosis multiplex beteg lett és azóta is romlik az állapota! Édesapja egy éve stroek-ot kapott, egy hajszálon múlt az élete, majd ebből kifolyólag afáziás lett, nem tudott beszélni, mert a beszédközpontja sérült! Mindent újra kell tanulnia, a feladatok elvégzését, hogy hogyan kell a mindennapi életben boldogulnia, önállóan ellátnia magát! Ezáltal a családnak nagy szüksége lenne minden segítségre!

Ha valaki szeretné külön támogatni Fanniékat, egyesületünk számlaszámára utalva ezt megteheti. Ezt a licit végén átadjuk a családnak!

Név: Lébényi Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület

Bank: Takarékbank Zrt.

Számlaszám: 59000040-11012933

Megjegyzés: Plachy Fanni családjának megsegítésére

2020.03.28-án 18.00-kor kezdődő hazai mérkőzés végén szeretnénk átadni a mezt a nyertesnek, valamint Fanni és családjának a befolyt összeget! Ha esetleg nem tud jelen lenni az átadáson a licit nyertese, úgy számára eljuttatjuk a mezt! Önzetlen adakozást kívánunk Minden kedves Sportbarátnak! Lébényi Kézilabda Szabadidő és Sportegyesület!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk