10 éves az LKSZSE

2011-ben alakult a Lébényi Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület. Az idei évben tíz éves egyesület egész napos ünnepséget szervezett a jubileum megünneplésére! Alapító tagokat, régi és új támogatókat, jelenkori és egykori játékosokat, illusztris vendégeket hívtak meg a szervezők. Decathlon jóvoltából délelőtt elkezdődött az exatlon verseny, melyben minden korosztály képviseltette magát. Közben különböző szabadidős programok, tollas, mini pinpong, ugrálóvár várta az érdeklődőket.

Versenyzés után, Torma Tibor főztjével vehettek magukhoz energiát a vendégek. Alapító tagságból Wandraschek Ferencet, első támogatóként Dudás Ferencnét, Kovács Gábor Lébény Város Polgármesterét köszöntötték, akiknek nagy szerepük volt a női kézilabda újraélesztésében. Végh Gusztáv a Régi Kft tulajdonosa és felesége, valamint Várallyai László ügyvezető igazgató is megtisztelte egyesületünket jelenlétével. Jubileumi év történelmi sikert hozott, hisz az országos régió bajnokságban szereplő serdülős lányok aranyérmet szereztek. Az ezért járó medálokat és serleget Tatai Péter többszörös magyar kézilabda kapusa adta át Kiss Lajos edzőnek és csapatának.

Természetesen az ünnepi torta, amit a Horváth Cukrászat ajánlott fel, mind elfogyott. Németh Zoltán péksüteményei is sikert arattak. Az édesség mellé, Laki László a CBA Lébény ügyvezetője ajánlott fel italokat. Köszönet Kollár Józsefnek és csapatának a Pálya Büfé szíves vendéglátásáért. Köszönet mindenkinek, aki az elmúlt tíz évben segítette az egyesületet!

A következő években új tervek megvalósításán dolgoznak az egyesület vezetői, melyek tovább öregbíthetik Lébény Város hírnevét az országban. Találkozunk a lelátókon, ahol reméljük minél többen ünnepelhetjük majd a lébényi kézis lányok sikereit! Erre majd visszatérünk tíz év múlva,újra együtt ünnnepelve az egyesület születésnapját!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk